SAHIN PIZZABAR

Bestil mad online

Recentreview


2,5 stjerner ud af 1416 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Sahin Pizzabar. Vil du vide mere? Få mere at vide

28 sep 2022 at 15:08 Det var lækkert som det plejer at være
4 sep 2022 at 21:37 Vi har normalt aldrig problemer med dem men de sidste par leveringer har slet ikke levet op til det vi før har fået. Slaskede pomfritter, burgerbolle var stenhård, slasket store salatblade. Pizza var ok. Pitabrød med kebab svømmede i dressing øv
17 jul 2022 at 9:20 Pizzaen var ikke færdig bagt, og kold
2 jul 2022 at 20:40 Havde givet 10kr ekstra for dressing på min pizza, og de havde sat så meget andet oven på, så der var intet dressing på pizzaen, men kun på låget af bakken. Pommesfritterne var hent våde og bløde. Betalte 4kr for en pose, som jeg ikke engang fik med.
18 jun 2022 at 19:57 Fik ikke det jeg bestilte, havde bestilt en clubsandwich men fik kebab med clubsandwich fyld.
27 maj 2022 at 11:24 Maden var ikke god, tør og kedelig durum. Men de kom til aftalt tid
20 maj 2022 at 19:20 Maden kom dampende varm til tiden, alt var der og smagte dejligt
15 maj 2022 at 22:57 Skulle betale ekstra ved levering da de nu tager 80 kr for udenbys! Der står 50 på nettet men det var han ligeglad med. De havde glemt det ekstra på pizzaen jeg havde betalt for, baconen var sort, og konens thaimad smagte surt og for gammelt.
13 maj 2022 at 20:20 Plejer at være godt, men “den forkerte” ordre kom efter 1 time. Fik af vide at den rigtige var på vej. Der gik ydeligere 1 time, hvorefter vi måtte ringe og rykke dem igen.
8 maj 2022 at 6:52 Mig og min mand, vi bestilte mad igår jeg fik den rigtige pizza og min mand. havde bestilt en indbagt pizza en nr 2 hvor der skulle, ha været kebab, champignoner, gorgonzola. I men han fik en forkert en som, var med spaghetti og kødsauce.
18 apr 2022 at 21:23 Aldrig har jeg fået så dårlig mad, dyrt nok når man skal smide ud bagt kartoffel er sikker på det er ikke en frisk bacon og kartoffel Tør meget tør Flæskesteg alt var meget ulækkert at spise også noget der har været varmet før. Pomfritterne slaske
17 apr 2022 at 21:07 Der blev betalt kørsel som krævet på 25,- men ved levering krævede de flere penge, da det var uden for byen blev der sagt.